SMART ENTERTAINMENT 5X

SMART ENTERTAINMENT 5X

Vrei să înveți mai multe despre zbor și la final să primești o LICENȚĂ VIRTUALĂ DE COPILOT A320? Cu acest voucher poți beneficia de următoarele sesiuni:

 • 30 de minute de SURVOL
 • 70 de minute se la A la B …cu pasageri! 
 • 30 de minute – turul de pistă.
 • 30 de minute CHECK-RIDE și primești LICENȚĂ VIRTUALĂ DE COPILOT A320!

OFERI ACEST VOUCHER CADOU? ÎL POȚI PERSONALIZA!

 1. Completetează câmpurile de mai jos:
  • Selectează data la care destinatarul să primească  Voucherul Cadou pe e-mail. 
  • De la cine.
  • Scrie un mesaj de maxim 500 de cuvinte.
  • Verifică cu atenție adresa de e-mail a beneficiarului!
  • Numele beneficiarului.
 2. Verifici coșul de cumpărături și aplici codul de reducere (dacă este cazul).
 3. Introdu detaliile de facturare și informații suplimentare (dacă este cazul). 
 4. Verifică comanda personalizată și bifează că accepți Termenii și Condițiile. 
 5. Vei fi redirecționat către pagina de plată online.

Acest voucher poate fi folosit pentru orice produs oferit de FLIGHT X, Flight Experience SRL. Acest voucher nu poate fi schimbat in numerar și nici nu poate fi înlocuit dacă este pierdut sau furat. Valabil 45 de zile de la data achiziției. 

Pachetul de training acopera urmatoarele scenarii, in vederea obtinerii licentei virtuale de copilot A320:

 • 30 de minute de SURVOL peste Dubai, New York, Paris, Los Angeles, sau orinde dorești! Zborul de survol se face la altitudinea minimă de siguranță. După ce te plimbi peste oraș vei mai putea găsi aeroportul? Cu siguranța… folosind instrumentele de navigație!
 • 70 de minute se la A la B …cu pasageri! De la cold-and-dark, până la destinație. Orice rută între Cluj, București, Sibiu și Timișoara… sau orice altă destinație – în 70 de minute. Parcurgem împreună fiecare pas, folosim check-list și facem toate briefing-urile exact ca la un zbor de linie. Oferim și câteva mici ”surprize” la croazieră.
 • 30 de minute – turul de pistă.  Te vei perfectiona la decolare, pregătire pentru aterizare, aterizare si ratarea (go-around). Ratarea este a 5-a fază a procedurii de apropiere și este o procedură normală și obligatorie atunci când unul din criteriile de siguranță pentru aterziare nu este îndeplinit.
 • 30 de minute CHECK-RIDE. Instructorii nostri vor verifica ca poti gestiona singur un zbor de survol scurt, la o destinatie preferata de tine. Secventa corecta si folosirea check-list-ului sunt elemente obligatorii pentru a zbura in siguranta. Foloseste-ti instructorul pe post de copilot si deleaga-i parte din taskuri (setare computer, calcule de performanta, plan de zbor) astfel ca tu sa pastrezi vederea de ansamblu si sa manageriezi operarea ca un viitor comandant. Cand vei reusi, iti vom acorda o licenta virtuala cu gradul de copilot A320, semnata de un Pilot Comandant de A320!
Pret: 945.00 RON
Personalizeaza voucherul

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că voucherele nu se vor mai putea folosi în Cluj-Napoca de la data de 22.06.2020 deoarece simulatorul se relochează la București!

Vă rugăm introduceți câte UN SINGUR nume DE PERSOANĂ, real și complet, altfel voucherul va fi invalidat.
Please Enter Valid Email Address!
Please Enter Valid Email Address!
Please Enter Valid Name!
Please Enter Valid Email Address!
Please Enter Valid Email Address!
Please Enter Valid Country Name!
Please Enter Valid Location!
Please Enter Address!

În cazul reprogramărilor efectuate de client mai târziu de ora 12:00 a zilei anterioare rezervării se percepe o taxă de reprogramare în valoare de 50 lei.

Rezervare